Juridische organisatieadviseurs voor de publieke sector

Proof Adviseurs is een jong organisatieadviesbureau met een gedegen ervaring. Onze advies-, onderzoeks- en trainingsopdrachten hebben een bestuurlijk-juridische invalshoek. Samenwerkingsvraagstukken tussen publieke organisaties en de vormgeving van publieke organisaties zijn onze bijzondere expertise.

Onze adviseurs

Onze adviseurs hebben ruime ervaring opgedaan bij verschillende adviesbureaus. Wij zijn pragmatisch, betrokken en nieuwsgierig.

mr. Florian Theissen

Het werk van Florian kenmerkt zich door de combinatie van juridisch specialisme, interdisciplinaire blik, affiniteit met beleidsinhoud en grote betrokkenheid bij de opdrachtgever.

mr. drs. Laura Huntjens

Laura is een pragmatisch bestuurlijk juridisch adviseur met een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Zij is gespecialiseerd in het vormgeven en inrichten van publieke organisaties.

mr. Rob de Greef

Rob is een jurist met een scherp oog voor de politiek-bestuurlijke context. Hij is gespecialiseerd in vormgeving van samenwerkingsverbanden tussen decentrale overheden.

mr. Daniëlle Arnold

Daniëlle is een gedreven jurist met een brede – juridische en maatschappelijke – interesse en een grote affiniteit met het openbaar bestuur.
Haar juridische interesse ligt bij het Nederlandse bestuursrecht en het Europese recht, alsmede de raakvlakken tussen beide rechtsgebieden.

mr. Jan Willem Botter

Jan Willem is een allround jurist met een brede (maatschappelijke) interesse. In zijn werk combineert hij graag juridisch inhoudelijke kennis met maatschappelijke relevantie.

mr. Maartje de Rond

Maartje staat voor positief en creatief denken. Ze is pragmatisch en verbindend.
Maartje combineert haar juridische kennis met organisatie gerichte oplossingen binnen het publieke domein. Het is de kracht van Maartje om ontwikkelingen te analyseren en met haar doelgerichtheid de gepaste oplossing te bedenken.

Shana Hanoeman Msc

Shana is na haar Master ‘Management, Policy Analysis and Entrepreneurship’ aan de VU, bij PROOF Adviseurs gestart. Shana heeft zich in haar studie gespecialiseerd in het onderzoeken, analyseren en schrijven van (overheid)beleid en adviesrapporten rondom diverse complexe maatschappelijke vraagstukken. Shana is goed thuis in de methodologie en analyse van kwantitatief en kwalitatief onderzoek.

mr. dr. Maarten Hageman

Samenwerken losmaken, dat is de specialiteit van Maarten. Hij brengt beweging in samenwerken en legt vervolgens de goede governance vast. Daarbij put Maarten uit zijn rijke kennis en ervaring in het publieke domein, als wetenschapper, gemeentejurist, regio-secretaris en faculteitsdirecteur maatschappij & recht.

Onze opdrachtgevers

logo-6
logo-11
logo-13
logo-7
logo-9
logo-14
logo-4
logo-12
logo-17
logo-15
logo-5
logo-8
logo-16
logo-18
logo-2
logo-3
logo-1
logo-10
Een greep uit ons werk

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op