Regelgeving en overeenkomsten

Adviesbureau voor samenwerking in de publieke sector.

Terug naar expertises

Regelgeving is het juridisch fundament van een overheidsorganisatie. Dit fundament moet solide en rechtmatig zijn en naadloos aansluiten bij de uitvoeringspraktijk van uw organisatie.

Verlengstuk van governance

PROOF adviseurs heeft uitgebreide ervaring met het opstellen, aanpassen en actualiseren van regelgeving. De regelgeving die wij opstellen is het verlengstuk van de governance van uw organisatie. Wij stellen gemeenschappelijke regelingen op, overeenkomsten en statuten voor privaatrechtelijke organisaties, desgewenst in samenwerking met uw notaris.

Wij verzorgen alle interne regelgeving voor uw organisatie. Voorbeelden hiervan zijn organisatieverordeningen, delegatiebesluiten en mandaatbesluiten. Maar ook de financiƫle kant van de organisatie, waaronder de bijdrageverordening en de dienstverleningsovereenkomst (DVO) en algemene voorwaarden (dienstverleningshandvest).

Ook passen wij bestaande regelgeving aan aan veranderde bestuurlijke of wettelijke eisen. Steeds houden wij daarbij zowel de werkbare praktijk als alle wettelijke vereisten (denk aan bevoegdheidsvraagstukken, markt en overheid, fiscale regelgeving, governance) voor ogen.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Ook met ons samenwerken?

Benieuwd naar wat onze adviseurs voor uw organisatie kunnen betekenen? Laten we kennismaken!

Neem contact op