Shana Hanoeman Msc

Shana is na haar Master ‘Management, Policy Analysis and Entrepreneurship’ aan de VU, bij PROOF Adviseurs gestart. Daaraan voorafgaand rondde zij de Bachelor ‘Gezondheid & Leven (Health & Life Sciences)’, met een honours onderscheiding af. Ook behaalde Shana een minor geneeskunde. Shana heeft zich in haar studie gespecialiseerd in het onderzoeken, analyseren en schrijven van (overheid)beleid en adviesrapporten rondom diverse complexe maatschappelijke vraagstukken.

Shana was tijdens haar studie betrokken bij diverse nationale en internationale projecten. Ze heeft kwantitatief en kwalitatief onderzoek verricht en geleid voor diverse organisaties als; de Vrije Universiteit Amsterdam, Lepra Stichting, Erasmus Medisch Centrum, Banares Hindu University en de Medical Institution and Technology.

De kennis en vaardigheden van Shana zijn divers. Shana is getraind in transdisciplinair onderzoek, waarin samenwerking met diverse stakeholders van verschillende niveaus, die streven naar het behalen van gezamenlijke doelen, centraal staat.  Ook is Shana thuis in het opzetten, uitvoeren en analyseren van kwantitatief en kwalitatief onderzoek.

Loopbaan

  • augustus 2018 - heden : adviseur bij PROOF Adviseurs

Opleiding

  • Master in Management, Policy Analysis & Entrepreneurship (MPA), Vrije Universiteit (VU) Amsterdam, 2017
  • Managing Science and Technology in Society (MSTS), The Banyans Academy of Leadership in Mental health (BALM), India, 2015
  • Ethics ‘Perceptions Indian Democracy’, Medical Institution and Technology (MIT), India, 2016
  • Gezondheid & Levenswetenschappen (Bachelor G&L), VU Amsterdam, 2014
  • Honours, VU en Universiteit van Amsterdam (UVA), 2014

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op